Tantermen Kívüli Digitális Munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

2020. márc. 16-tól tantermen kívüli, digitális munkarenddel történik a Lévayban az oktatás. Ennek előkészítését a Lévay szakmai vezetősége a mai napon végzi. A lehető leghamarabb, és folyamatosan adunk részletes tájékoztatást.

Általános jellegű tájékoztató később és folyamatosan a honlapon, részletesebb tájékoztatók a diákok és a szülők felé a rendelkezésre álló e-mail címeken kerülnek megküldésre a későbbiekben.

Az iskolában és a diákotthonban maradt személyes holmik elvihetők; ha erre szükség van, kérjük, hogy mihamarabb (lehetőleg a hétvégén) vigyék is el, az intézményben működik a portaszolgálat (az iskolában szombaton 16 óráig, a diákotthonban szombaton 16 órától 20 óráig, vasárnap reggel 06 órától 20 óráig). Vasárnap az iskolai szekrények a diákotthonon keresztül érhetők el. (Nem kötelező kiköltözni a diákotthonból, hanem csak a hosszabb távolléthez szükséges személyes holmikat érdemes elvinni.)

Kérjük, a szülőket hogy kövessék a honlapot, rendszeresen olvassák az e-maileket, illetve kérjük, hogy rendszeresen kövessék az edupagén közölt tájékoztatásokat is.

A tanulóinknak a Lévay honlapját, a Lévay edupage oldalát és a személyes e-mail címüket és a különböző online tanulócsoportokat folyamatosan követniük kell.

Vezetőség

Frissítés: a vonatkozó csatolmányban az iskolai szociális munka ellátásával kapcsolatosan találnak információt.

Hirdetmények

Uszodai zárvatartás

Tovább

Online fogadóóra

Tovább

Lévay nyílt nap - YouTube link

Tovább