Galériák

Zárónap a Művészetek Házában

Ebben a tanévben is az utolsó napot a Művészetek Házában töltötte együtt az iskola közössége. Hagyománnyá vált, hogy visszatekintünk a mögöttünk hagyott tanévre, meghallgatjuk az iskola vezetésének évértékelő beszédeit, a munkaközösségvezetők beszámolóit és felvillantjuk azokat az eseményeket, programokat, amelyek fontosak voltak számunkra. 

A teljesség igénye nélkül említeném meg az énekkar rövid műsorát, a Kösöntyű néptáncosainak produkcióját, a drámaszakkör szórakoztató előadását, az M Show Drum együttes különleges műsorszámát, Ruszkai Éva Klára és Nagy Anna Zsófia népdal éneklését, a diákotthoni dráma szakkör előadását.

Gimnáziumunk sokrétű tevékenységét, kapcsolatrendszerét, a diákok beszámolói, zenés ppt-ék elevenítették fel. Képet kaptunk a cserediák kapcsolatokról, az Ausztráliában lévő két Lévayssal skype-on beszélgettünk.

Diáknak és tanárnak egyaránt sokat adott ez a nap. Tanárként nagy öröm volt a diákjaimat „más”közegben látni, a színpadon és nem csak az iskolapadban, másrészt rácsodálkozhattam arra, hogy mennyi tehetséges, kreatív fiatal jár a Lévayba.

Azzal a gondolattal jöttem ki a Művészetek Házából, hogy jó lenne nem csak évente egyszer ilyen napot tartani, hanem tanév közben is, amikor csüggedünk, belefáradunk a napi feladatokba, hiszen új erőt adhatna diáknak és tanárnak egyaránt.

Írta: Barócsi Angéla tanárnő

Galériák

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább