Galériák

Microsoft Envision Forumon mutattuk be a digitális osztályunkat

Budapesten, a Grupama Arénában.

Sok ilyen „microsoftos” című hírt, megosztást olvashattak a kedves olvasók már korábban is az iskola médiafelületein; lassan már nem is tudunk a jelentőségük között különbséget tenni… Megszokottá vált. - Lehet, hogy így van ez jól! :-)

Ezt a mostanit mégis hadd emeljük ki a többi közül!

Igen… Ismét Budapesten jártunk, ismét Microsoftos rendezvényen voltunk… Még magunk sem értjük igazán, hogy HOOOL!!!??!

Szóval, ez a „jövőkép” fórum egy világméretű esemény, amit a világ nagyvárosaiban rendeznek meg, most Budapesten is. 800 fős rendezvény vállalati vezetőknek, köztük nagyvállalatoknak is, akik már valamilyen szinten használják, vagy érdeklődnek a Microsoft Office365 termékei iránt.

Nem is csak egy workshopot tartottunk, hanem a főelőadók sorában mutathattuk be (Skultéty Zoltán Gáborné, Elekes Réka, Técsi Patrícia Csenge és Kékedi Csongor) a „digitális osztályunkat” (a digitális képzés jellegét); ráadásul Jean-Philippe Courtois (a Microsoft globális értékesítési, marketing és üzemeltetési ügyvezető alelnöke és elnöke) előadása után.

Nagy tapsot kaptak a gyerekek … - na, de azt gondolom, hogy értette mindenki azt is, hogy a taps szólt itt az „iskolának, a pedagógusoknak, az innovációnak”. Vegyük észre azt is, hogy egy olyan „vérprofi” rendezvényen, ahol szinte másodpercre pontosan volt megtervezve minden; miért az „alvezér” jövő(t)látó előadása után került bemutatásra a digitális osztály… A Lévay digitális osztálya :-)

Köszönjük a fórum szervezőinek, hogy ilyen formában erre lehetőséget adtak és örülünk annak is, hogy ezt ők is értik… Talán itt jár a köszönet, de a „vegyük észre” gondolat azért és annak is, hogy a 3 magyarországi Microsoft mintaiskola közül a Lévay digitális osztálya került bemutatásra.

A rendezvénysorozatról itt tájékozódhat: https://www.microsoft.com/en-us/envision-the-tour

A budapesti rendezvény programja itt tekinthető meg: https://envision2019.web-es.hu/

Ha a hegymászáshoz hasonlítanánk ezt a folyamatot, akkor most ez egy komoly „csúcshódítás” volt! Hálaadással látjuk és értjük azt az 5-6 éves folyamatot, ami lehetővé tette, hogy megéljük a tegnapi napot. Hordozott, vezetett bennünket ebben a "jövőt ismerő Isten"! Értjük, hogy küldetésünk, szolgálatunk lett ebben is, vezessen ezzel a lélekkel bennünket továbbra is a "jövőt ismerő Isten"!

Várjuk az új NAT-ot… Állítólag rövid időn belül ismert lesz…Vajon milyen lesz?! - Ráadásul annak fényében, hogy hihetetlen változási folyamat kezdetén tart a világ!!! Már kezdjük megszokni azt a gondolatot, hogy: „ma olyan diákokat tanítunk, akik közül többen (sokan?) olyan munkát fognak végezni 10 év múlva, aminek ma még a nevét sem tudjuk…” Jó lenne tudni, érteni, hogy vajon ehhez milyen iskolára lenne szükség - ma?!

Itt legyen helye a köszönetnek azon Lévays kollégák felé, akik segítik, bátorítják a Lévays közösséget ezen az „új” úton! Sokan vannak! Közülük köszöntjük ez alkalommal a Microsoft Expert (szakértő) minősítést szerzett kollégáinkat is. (Kérjük tekintsék meg a galériát.)

Sipos Tamás

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább