A LÉVAY NYÍLT NAPJAIT VÁLTOZATLAN IDŐPONTBAN - DE MEGVÁLTOZOTT MÓDON TARTJUK

Tisztelt Szülők! Kedves érdeklődő Tanulók!
 
Köszönjük a Lévay iránti érdeklődést, a széleskörű képzési kínálatunk értékelését, és jelentkezésüket a november 3-i vagy november 5-i nyílt napra. A nyílt nap nem csak információkat, fontos tudnivalókat közöl a felvételi eljárással kapcsolatban, hanem egy intézmény és közösség hangulatát, "varázsát", szervezeti kultúráját is megtapasztalhatóvá tévő alkalom. Számunkra fontos az, hogy leendő tanulóink ne csak egy képzést válasszanak, hanem megtapasztalják azt, hogy jó dolog egy keresztyén értékrendet hordozó, értékes közösséghez tartozni. Ezért szerveztük nagy körültekintéssel a nyílt napokat, igyekezve minden előírást betartani. Az elmúlt napokban ismét mérlegeltük a vállalt és vállalható kockázatot, és úgy döntöttünk, hogy az elkerülhetetlen utazási, és elkerülhetetlen távolságtartási kockázatok csökkentése érdekében a
 
NYÍLT NAPOKAT VÁLTOZATLAN IDŐPONTBAN - DE ONLINE MÓDON TARTJUK MEG.

A korábban már a nyílt napokra regisztrált tanulóknak és szüleiknek e-mailben küldtük meg a Lévay azon Youtube csatornájának linkjét amelyen követhetik a nyílt napokat.

Az online közvetítés nem jár létszámkorlátozással sem. További érdeklődőknek regisztrálniuk kell az alábbi felületen. A megadott e-mail címre számukra is elküldjük a belépéshez szükséges információkat.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XQOQqy6mc0eTrLLAuB16rQrAYVecjINFn2X9WuVhI69UNEhFOEs3OVFYU0s0TFFDSFFWSEhBMkZKNS4u 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a számítógép képernyője elé, de látogassanak el rendszeresen a Lévay honlapjára is (www.levaygimnazium.hu), hiszen a beiskolázási információinkat folyamatosan bővítjük.

                                                         a Lévay Vezetősége

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább