Galériák

Adománygyűjtés 2020/2021 tanév adventi időszak

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan idén sem maradhatott el a Lévayban az adománygyűjtés, de sajnos ezt az évek óta jól működő, évfolyamokra lebontott rendszert is felülírta a járvány.

 

Naponta látjuk, halljuk, és a velünk együttműködő partnerszervezetekkel együtt is tapasztaljuk, hogy a szükség egyre nagyobb…

Így, a vonatkozó intézkedések betartása mellett, adomány csomagokat készítettünk.

Kék vödröket (Dorkász Alapítvány), és Szeretetdobozokat (Máltai Szeretetszolgálat) töltöttünk meg, és a kórházi dolgozók embert próbáló, áldozatos munkáját is igyekeztünk egy kicsit könnyebbé tenni a számukra eljutatott energia csomagokkal.

Úgy érezzük, sok család, és egészségügyi dolgozó napjait könnyítettük meg a munkánkkal, és nagyon jó volt megtapasztalni azt is, hogy a lévays diákok, és szüleik, tanáraink, munkatársaink első szóra segítettek.

Felbecsülhetetlen a feltétel nélküli adakozás öröme… látni a csillogó gyermekszemeket, a megkönnyebbült felnőtt mosolyokat, a hálát… és érezni azt, hogy jobban becsüljük meg azt, ami nekünk megadatott, és legyünk hálásak a mi kincseinkért, ami nagyon sok családnak sajnos nem természetes…

 

Galériák

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább