Versenyeredmény

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Mérnökmisszió Alapítvány – Műegyetemi Református Közösség szervezésében startartolt el a Reformula Challange a kárpátmedencei református középiskolák és egyetemek számára kiírt verseny.

A 2020/2021-es tanévet átölelő verseny 4 fordulóból állt. Ezen az innovációs versenyen egy kiterjesztett valóságban (fizikai és virtuális) folyó járműmérnöki, építészeti, valamint ügyességi és intellektuális feladatokat kellett megoldani. A Lévay Gimnázium és Diákotthon színeiben indított csapat a MY$KOLCZ nevet kapta, melynek tagjai 9.A osztályos tanulók, név szerint: Horváth Dóra, Kolozsvári Nina Rozália, Bodnár Botond Noel, Kékedi Csongor, Nagy Kristóf és Varga-Kontra Nándor.

Nagyon szép eredménnyel sikerült zárni a versenyt, a MY$KOLCZ csapat összesített 3. helyezést ért el és a bibliai kvíz kiemelkedő eredményéért különdíjban is részesült. A csapat a fordulók során az alábbi feladatokat oldotta meg: Archicad programmal egy hangversenytermet terveztek, ahol a tervben egy előre megadott igének is tükröződnie kellett. Egy versenyautó dizájntervét is megvalósították. Feladat volt egy önvezető autó algoritmust optimalizálni, ami egy kiterjesztett valóságban lévő versenypályán a legoptimálisabban teljesít. Ezzel az autóval, valamint egy kézzel vezérelt autóval is versenyeztek a résztvevő csapatok egymással. Feladat volt egy hitéleti pályamunkát is elkészíteni.

A csapat a különdíjért szeretne köszönetet mondani a Lévay támogató közösségének a sok helyesen kitöltött tesztért, nélkületek nem sikerült volna! A csapatot Adamcsik Dávid és Szilágyi Benjámin készítette fel.

Hirdetmények

felvételi rangsorok 2024

Tovább

Gála Lévay 30.

Tovább