Galériák

Kutatók éjszakája a Lévayban

Forrt a levegő a Lévayban már kora délután is! A hangulat később csak fokozódott. Kijutunk-e a szabadulószobából? Megállapítjuk-e ki volt a tettes? Hol van a lakat kulcsa? Lesz-e nagy durranás? Csupa olyan kérdés, amire a hozzánk betévedő vendégek keresték és reméljük, hogy meg is találták a választ.

Skultéty Zoltánné, Pozsárné Szilágyi Erzsébet és Makranczi Zsolt várták a vendégeket az egyik szabadulószobába, míg Kiss István a természettudományos kérdésekkel okozott fejtörést nekik a másikban.

Molnárné Litványi Krisztina, Molnár Csaba és Dr. Szilágyiné Rádai Gabriella kollégák munkáját a helyszínelésben egy nagyon komoly szakember segítette. Dr. Szilágyi Tibor alezredes úr nemcsak értékes tanácsaival segített, de megtisztelt azzal, hogy figyelte és segítette a kis helyszínelőket is.

Az izgalom, a látvány, a robbanások uralták a Lévay Labort és az E6-os termet. Molnárné Litványi Krisztina és Kissné Fodor Tímea szórakoztatták a nagy létszámú közönséget a biológia-kémia és matematika-fizika tagozatos tanulók segítségével.

Köszönettel tartozunk programunk védnökének, volt lévays diákunknak, Dr. Szörényi András Gábor úrnak, a Herman Ottó Múzeum Régészeti Osztálya vezetőjének, aki több órán keresztül, nonstop üzemmódban vezette be a fiatalokat a régészet rejtelmeibe.

Rendezvényünket nagylelkűen támogatták a SIAD Hungary Kft munkatársai, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget.

Jövőre is várjuk kedves vendégeinket és örülünk, hogy minket választottak a gazdag miskolci kínálatból.

Galériák

Hirdetmények

Gála Lévay 30.

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább