BOKRÉTA-ÜNNEPSÉG A LÉVAYBAN (MiNap hírrel frissült tartalom)

EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATI FORRÁSBÓL ÉS KORMÁNYTÁMOGATÁSBÓL VALÓSUL MEG A LÉVAY JÓZSEF REFORMÁTUS GIMNÁZIUM ÉS DIÁKOTTHON USZODÁJA ÉS SPORTCSARNOKA.

AZ ÉPÜLET SZERKEZETKÉSZ, NOVEMBER 28-ÁN 10 ÓRAKOR TARTJUK A BOKRÉTA-ÜNNEPSÉGET.

Esemény utáni frissítés: MiNap - hír https://minap.hu/cikkek/elertek-legmagasabb-pontot-bokreta-unnep-az-epulo-miskolci-uszodanal-es-tornacsarnoknal?fbclid=IwAR3cHEZenUqSIgIBn9bGmnfrlXX8iuNhszDJFMpuWfuujqnsVxc62EfgDyY

A Miskolc város tekintetében is jelentős beruházás 2018. február elején kezdődött el, befejezése 2019. június végére várható.

A bokréta-ünnep az építkezés legmagasabb pontjának elérését, jelen esetben a szerkezetkész állapot elérését is hivatott ünnepelni. Az építők felé köszönet kinyilvánításának lehetősége, és Isten iránti hálánk kifejezése ez a mindeddigvaló megsegítésért!

Tudjuk, hogy sokan kísérik figyelemmel az építkezést! Kérjük, hogy gondolatban legyenek velünk, amikor november 28-án 10 órakor Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, Csomós József, a Tiszáninneni Református Egyházkerület  püspöke, Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, Farkas László, az FK Raszter ZRt vezérigazgatója,  és Ábrám Tibor igazgató a meghívott vendégek jelenlétében helyezik el a bokrétát.

Hirdetmények