Galériák

Egészséghét és sportnap 2023.09.25.

A 9. évfolyamnak nagyon tetszett az első igazi sportnap, amikor összemérhették az osztályok az erejüket. Remek alkalom volt, mind az új bejövő osztályok, mind a már harmadik évét itt töltő 9. A-soknak az osztályközösség építésére. A diákok kellemesen elfáradtak a sportnap végére. Az egészséghét előadása érdekes és figyelemfelkeltő volt. A versenyek főleg testileg az előadás pedig szellemileg és lelkileg volt hasznos.

A 10. évfolyamon a sportnap nagyon izgalmasra sikerült, a versengés kicsit jobban összehozta az osztályokat. Az előadások, amiket a helyes táplálkozásról, diétáról, táplálékkiegészítőkről, és a mindennapi sportolásról hallgattak, szintén megmozgatta őket, hisz ezek a témák mindenki életében ott vannak valamilyen szinten. Összességében egy nagyon hasznos és élménydús hét volt ez a számukra.

A 11. évfolyam lelkesen vett részt a hétfőn megrendezett sportnapon és rendkívül eredményesen zárta a versenyt. Sokan több sportban is részt vettek. A tanár-diák meccsen is kiemelkedtek a 11. évfolyamos diákok. Csütörtökön kétféle előadást is hallhattak. Az első témája a TikTok jelenség és a social media volt, a második előadás pedig a stresszről szólt, valamint annak hatásairól. Sok más eseménnyel együtt egy nagyon változatos és izgalmas hét áll mögöttük.

A 12. évfolyamnak is nagyon izgalmas volt az "utolsó" sport napja. Minden osztály nagyon lelkes volt a sorversenyeknél. Ők is számukra érdekes előadásokon vehettek részt. A napot az Avasi körrel zárták amin nagyon sokan részt vettek és aki nem futott az lelkesen szurkolt osztálytársainak.

Galériák

Hirdetmények

Végleges felvételi eredmények 2024

Tovább

felvételi rangsorok 2024

Tovább