KMROA - Szíria / Damaszkusz

Kedves Látogatók! A gyűjtés lezárásához közeledve szeretettel ajánljuk az önök figyelmébe is ezt a célt.

A Magyar Református Egyház küldöttsége korábban látogatást tett a szíriai keresztyén protestáns közösségekben. A látogatás után arra jutottak a Kárpát-medenencei Református Oktatási Alap (KMROA) gondozói, hogy a gyűjtés fennállásának 10 évében most nem magyar vonatkozású célra hirdetik meg a gyűjtést, hanem egy damaszkuszi keresztyén iskola felújítására. A gyűjtésről itt tájékozódhatnak: http://levay.tirek.hu/v/indul-a-2019-evi-adomanygyujtes-kulonleges-kedvezmenyezettje-van/

Visszhangozzanak bennünk Pál szavai: "mert egyszer-másszor Thesszalonikába is küldtetek szükségleteimre" (Fil 4,16).  A Filippi és Thesszalonika közütt 150km van, akkori viszonyok között több napi járóföld. Ne legyen idegen tőlünk az, hogy most távolabbi testvérek szükségleteire küldünk támogatást.

Hálaadással fogadjuk január 24-ig a felajánlásukat a Lévay számalszámára: 10102718–09447415–00000002, a közleményben kérjük tüntessék fel: DAMASZKUSZ.

Itt adunk tájékoztatást arról, hogy a gyűjtés (egyik) záró rendezvénye a TIREKIFI és a LÉVAY által szervezett jótékonysági református diákbál, amire a miskolci egyházi középiskolákban tanuló református diákok az elsődleges meghívottak. A rendezvényen befolyt adomány teljes egészében a nevezett célt támogatja.

 

Hirdetmények

FRISS INFORMÁCIÓK - KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGA

Tovább