Malawi iskolabővítés

Tisztelt Adományozó!

Frissült a gyűjtés állapota! - 05.18. A mellékelt tájékoztatóban minden fontos információt megtalálnak. A tanév végére szeretnénk összegyűjteni a szükséges adományt, ami nagyságrendileg 2millió forint. Az adománygyűjtést a TIREK minden iskolája számára meghirdettük. Ezen túl a támogatás lehetősége mindenki számára adott! 

Adományát többféleképpen is eljuttathatja; személyes átadás a Lévay pénztárában, vagy akár átutalással a Lévay számlaszámára (közleményben fontos szerepelnie, hogy a Malawi iskolabővítésre szánt összeg került utalásra). Más kerületi iskolához való kötődés esetén kérjük érdeklődjenek az adott iskolában. Köszönjük adományát!

A gyűjtés segítésére "mérföldköveket" tervezünk (az alábbiak szerint, de a mérföldkövek száma bővíthető), ehhez szintén várjuk a jelentkezéseket, ötleteket!

  1. - 500.000Ft elérése esetén Ábrám Tibor igazgató úr "körbe" kerékpározza Miskolcot. A történéshez természetesen lehet csatlakozni. Aktualitás esetén tájékoztató az iskola hivatalos felületein. - Elértük; részletek hamarosan érkeznek. A történés várhatóan június 9-én, szombaton lesz.
  2. - 1.000.000Ft elérése esetén...
  3. - 1.500.000Ft elérése esetén...
  4. A tervezett összeg elérése esetén meglepetés előadás a Lévay záró napján a Művészetek Házában a Lévays férfi tanárok által.

 

1 hetes gyakorisággal frissítjük ezen a helyen azt, hogy hol tart a gyűjtés!

Kérjük, hogy legyenek segítségére egy afrikai, keresztyén iskola diákközösségének! 

Hirdetmények

MEGHÍVÓ KÖZGYŰLÉSRE

Tovább

DIÁKOTTHONI FELVÉTELI JELENTKEZÉS 2018/2019.

Tovább