Malawi iskolabővítés

Tisztelt Adományozó!

A tanév végére szeretnénk összegyűjteni a szükséges adományt, ami nagyságrendileg 2millió forint. Az adománygyűjtést a TIREK minden iskolája számára meghirdettük. Ezen túl a támogatás lehetősége mindenki számára adott! 

Adományát többféleképpen is eljuttathatja; személyes átadás a Lévay pénztárában, vagy akár átutalással a Lévay számlaszámára (közleményben fontos szerepelnie, hogy a Malawi iskolabővítésre szánt összeg került utalásra). Más kerületi iskolához való kötődés esetén kérjük érdeklődjenek az adott iskolában. Köszönjük adományát!

A gyűjtésben "mérföldköveket" terveztünk, ebből vélhetőleg egyet tudunk megvalósítani: Elértük az 500ezer forintot (Lévay közösségének gyűjtése); június 11-én, hétfő délutánra, 16 órától hirdetjük meg Ábrám Tibor igazgató úr által kezdeményezett közös kerékpározást a mellékelt tájékoztató szerint!

19 órától Lámpás hálaadó-adománygyűjtő koncert a Lévay udvarán (szintén 11-én).

 

Kérjük, hogy legyenek segítségére egy afrikai, keresztyén iskola diákközösségének!

Várjuk továbbá a többi kerületi intézmény gyűjtése szeriniti adományokat, illetve továbbra is buzdítjuk a diákokat, szülőket, öregdiákokat, érdeklődőket az egyéni adományozói lehetőségre! (A gyűjtés tervezete szerint egyéni adomázó, aki a 2. félév minden tanítási napján odaszánt erre a célra 18 forintot (legalább 1566 forintot)). A gyűjtés lezárásakor tesszük nyilvánossá az egyéni adományozók névsorát.

Hirdetmények

Tanévzáró istentisztelet

Tovább

Diákotthoni felvételi beosztás 2017/2018.

Tovább